Activiteiten

www.workinghours.nl
Mijn freelance opdrachten voer ik uit vanuit mijn bedrijf Working Hours. Working Hours is in 2007 opgericht. Opdrachten bevinden zich op het vlak van projectmanagement, ondersteuning op het gebied van executive assistance, maar ook op het gebied van communicatie- of HR-ondersteuning.
Naast het uitvoeren van eigen opdrachten, richt Working Hours zich ook op het invullen van opdrachten waarbij door middel van een selectietraject de juiste (freelance) kandidaat wordt aangeboden. Op deze website wordt een beeld geschetst waar Working Hours voor staat, wat de werkterreinen zijn en hoe klanten Working Hours ervaren.

www.afterworkinghours.nl
Een aantal keer per jaar organiseer ik een ‘afterworkinghours’ netwerkbijeenkomst. Op deze avonden breng ik mede-freelancers met elkaar in contact. Voor de een is het een avond van ervaringen uitwisselen, de ander wil graag bijpraten, maar ook gewoon een avond gezelligheid. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje in steeds wisselende restaurants.

www.villaadonis.nl
Na mijn studie ontwikkelde zich er een liefde voor Griekenland en dit resulteerde in een aantal jaar in Griekenland werken en wonen. Dat dit avontuur uiteindelijk 5 jaar zou duren, had ik vooraf niet gedacht. Uit de wijze waarop de Grieken leven, het klimaat en het eten is de wens ontstaan om ooit een huis in Griekenland te mogen kopen. In 2005 is deze wens uitgekomen: een vakantiewoning op het eiland Kreta. Gedurende de tijd dat wij niet in dit vakantiehuis verblijven, verhuren we ons stekkie en laten we anderen wegdromen van het mooie uitzicht over de heuvel naar zee vanaf het zwembad. Informatie over het vakantiehuis is te vinden op www.villaadonis.nl.

 

Foto Monique Nettenbreiers