Over Monique

Professional én mensen-mens
Gedurende mijn loopbaan heb ik vele organisaties mogen ondersteunen als management assistent, office manager en project manager. Ik houd van de veelzijdigheid van opdrachten en nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen.
Anderen beschrijven mij als integer, professioneel, flexibel en loyaal. Voor een goede samenwerking vind ik het daarnaast van belang dat het op persoonlijk vlak minstens zo goed klikt als op professioneel vlak.
Meer weten over mijn loopbaan, ervaring en referenties? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

Drijfveren en passie
Energie krijg ik van de dingen die ik doe: van projecten die lekker lopen, van fijne contacten, een goede match maken, een succesvolle netwerkavond organiseren en het succesvol afronden van opdrachten. Maar ook van een goede balans tussen werk en privé, de zon die schijnt, als het goed gaat met de mensen die me dierbaar zijn.
Zowel in mijn werk als privé zie ik de kleine dingen, weet ik deze te waarderen en er een vertaalslag aan te geven. Dit is een kunst die me steeds weer helpt het beste te halen uit de dag.
Genieten doe ik het liefst met mijn gezin in het mooie Griekenland. Daar laad ik op om vervolgens weer vol passie aan de slag te gaan.

Foto Monique Nettenbreiers